Hem » Multirotor » Viggocity

Viggocity

Viggocity är en vidareutveckling av vår Velocity-X, men denna gång ritad av vår TEAM pilot Viggo.

Till skillnad från Velocity-X har denna inåt-vinklade motorer vilket gör den lite mindre känslig för propwash i skarpa svängar samt ger mer grepp vid kurvtagning.

Då ramen är utvecklad för racing har prestanda och flygegenskaper legat i fokus samt möjligheten att ha batteriet under eller ovanpå, vilket gör det möjligt att lägga tyngdpunkten olika beroende på vad man trivs bäst med.

Ramen är robust och tål skapligt med stryk på banan, men är man ute efter en tank som aldrig går sönder är inte detta rätt ram. Men tack vare den modulära designen och konstruktionsmetoden är delarna billiga och man byter dem snabbt och smidigt i fält på några minuter.

Likt Velocity-X har denna ett flexibelt antennfäste, men detta är även gjort för att hålla antennerna till mottagaren med 3mm antennrör.
Kameraplattorna är gjorda för populära hs1177 och liknande kameror, dessutom ger de bra skydd för kameran, då de sträcker sig förbi linsen.

På den skyddande delen finns det små hål som markerar vilken vinkel kameran har och man kan även dra buntband genom hålen för att låsa kamerans vinkel.

 

Specifikationer.
Diagonalmått: ca 225mm
Vikt: ca 102g (inklusive batteriskydds-platta men exkl antennfäste och strap)
Max propellerstorlek: 5” (rekommenderad)

  • Viggocity
  • Vikt ca 102gram
  • Delar
  • Top
Artnr: Bild: Benämning: Lager: Pris: Antal:
viggocity-kit-01 I lager
819,00 kr

Du kanske också är intresserad av

  • från 16,00 kr